visodent-logo

VISODENT

Osnovne informacije

  • Adresa: Amruševa 6, 10000 Zagreb
  • Mobitel: +385 91 7895 264
  • Email: info@visodent.com
  • Web stranice: www.visodent.com

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 09:00 - 13:00 i 17:00 - 21:00

Popust

  • Gotovina: 15%
  • Kartice: 10%

O partneru

POSLOVNICE:

Zagreb

Split – dr. Deni Milevčić – Bihaćka 2a, +385 (0)21 572 024

 

VISODENT posebne ponude za MODUS karticu:
– Naziv usluge

Estetska krunica + sedacija “rajskim plinom” u poliklinici VISODENT u Zagrebu.

Uz sedaciju dušičnim oksidulom pretvorite odlazak stomatologu u pozitivno iskustvo – obavite zahvate bez boli i stresa!

– Kratki opis usluge

Estetske krunice izrađuju se iz cirkona ili keramike, koji su u potpunosti biokompatibilni. U svojoj strukturi ne sadrže metal, zbog čega imaju optička svojstva kao i prirodni zub. Moguće ih je ugraditi na prirodne zube ili implantate.

Postupak se izvodi u plitkoj sedaciji korištenjem takozvanog “rajskog plina”, što je inovativno rješenje za pacijente sa izraženim strahom od stomatoloških zahvata. Već nakon nekoliko  minuta udisanja dušičnog oksida pomoću udobne maskice pacijent je opušten i lišen osjećaja straha što olakšava suradnju sa liječnikom i obavljanje zahvata bez nepotrebnog stresa.

Postupak sedacije izvodi licencirani stručnjak, Nikola Petričević, dr.med.dent. specijalist stomatološke protetike.

Vrijednost 3800,00  kn

PROMO CIJENA 2499,00 kn

Ordinacije VISODENT okupljaju tim vrhunski educiranih liječnika dentalne medicine specijaliziranih na području dentalne implantologije, protetike i estetike lica. Kontinuiranom edukacijom na prestižnim svjetskim sveučilištima i sudjelovanjem na kongresima ovaj stručni tim prati europske i svjetske trendove kako bi pacijentima pružili stomatološke i estetske usluge prema najvišim standardima kvalitete.

Među prvima u regiji VISODENT ordinacije dentalne medicine svojim pacijentima omogućavaju sedaciju dušičnim oksidom, popularnije nazvanim ‘rajski plin’. Ovakav način sedacije oslobađa straha sve one koji pate od dentalne fobije, a sve stomatološke zahvate čini ugodnijima i bezbolnijima.

Voditelj VISODENT tima je doc.dr.sc. Nikola Petričević, specijalist dentalne protetike i ITI implantologije, jedan od naših vodećih stručnjaka, koji je svoja znanja i vještine sticao na vodećoj talijanskoj klinici u Rimu.

Copyright © Modus Beauty Card. Sva prava pridržana. Izrada: DZ Design