matis

Matis No. 1

Osnovne informacije

  • Adresa: Brune Bušića 19, 10040 Zagreb
  • Telefon: +385 1 66 37 255
  • Email: info@salon-matisno1.hr
  • Web stranice: www.salon-matisno1.hr

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:30
  • Subota: 08:00 - 15:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 5%

O partneru

Biti poseban i drugačiji od ostalih, glavni je cilj salona MATIS No.1. Velika stručnost i znanje u obavljanju posla koji radimo doprinosi našem uspjehu. Kroz stalne edukacije i seminare o novim tretmanima za njegu kože ali i kose, konstantno se usavršavamo i educiramo, kako bi naši klijenti dobili samo najbolje. Također, sudjelujemo na raznim sajmovima ljepote, kako bi što bolje predstavili i približili vrhunsku kozmetiku Matis Paris s kojom radimo u našem salonu, što većem broju ljudi.Mi volimo posao koji radimo i to, vjerujemo, da naši klijenti osjete i cijene.

Salon koji postoji preko 20 godina i ide stalno naprijed nešto nam govori. Široki spektar usluga jedan je od razloga. Trudimo se pratiti novosti na tržištu kozmetike i kose. Teško je izabrati pravi proizvod, pravi aparat, pravi tretman. Ali iz obveze i odgovornosti prema našim klijentima, mi to stalno činimo.Također, naš stručan tim preporučit će Vam tretmane i proizvode koji bi za Vas bili najbolji, te objasniti sve što Vas zanima.

Dopustite da mi budemo sudionici u jednom dijelu vaše organizacije. Osjećat će se ljepše i bolje. Svaki njegovan čovjek se osjeća privlačnijim, sigurnijim u sebe, samim tim i uspješnijim.

Ovdje Vaša ljepota postaje naša briga. Uvijek u bliskoj vezi sa stvarnim željama kupaca, Matis je proizveo niz “po mjeri” načinjenih proizvoda koji su baš ono što se traži. Otuda nužno proizlazi da je Matisov program ljepote izrađen posebno za Vas! Neće dugo potrajati i već čete osjetiti rezultate. Uvjerit čete se kako je Vaš izgled odgovor na alkemiju koja nastaje djelovanjem Matisovih preparata za njegu Vaše kože.

Copyright © Modus Beauty Card. Sva prava pridržana. Izrada: DZ Design