O KARTICI

Modus Beauty card/aplikacija omogućuje značajnije popuste, bez sakupljanja bodova, kod naših partnera vezanih uz ljepotu, kao što su frizerski i kozmetički saloni, wellness & spa i fitness & aerobic centri i mnogi drugi.

Cijena godišnje članarine iznosi 180,00 kn

Više detalja pogledajte na profilima partnera Modus Beauty card-a.

POSTANI PARTNER

Zašto s nama?

Budući da elektronska popustna aplikacija već postoji u drugim zemljama Europske unije: Italiji, Španjolskoj i Engleskoj te su turisti upoznati sa pogodnostima koje ona pruža, uključujući se na naš projekt smatramo da ćete dugoročno povećati prihode i povećati dolazak gostiju tijekom cijele godine.

Priroda samog projekta je osigurati korisnike usluga naših partnera, ne samo u predsezoni, već i u podsezoni (tj. tijekom cijele godine) te pružiti dobru platformu za B2B i B2C.

Da biste postali naš partner morate odobriti određeni popust našim MODUS korisnicima prilikom svakog korištenja Modus kartice. Popust koji ćete dati korisnicima određujete sami, a može biti različit ovisno o vrsti usluge odnosno o načinu plaćanja.

Sklapanjem partnerskog odnosa dobivate profil na našim web stranicama www.modusinternational.hr i www.modusbeautycard.com, profil na Modus Card i Modus Beauty Card aplikaciji, te marketing (banneri, newsletter, plaćeni oglasi na društvenim mrežama, objava reklamnog spota u trajanju do jedne minute na Z1 televiziji + dodatne reklame kroz sve multimedijske kanale).

Na taj način Vam omogućujemo sudjelovanje u svim našim projektima!

Nadamo se da su Vam navedene informacije zanimljive te ostajemo u uvjerenju da ćemo suradnju što prije realizirati kako bi se objekti i usluge što bolje promovirali.

Za sva dodatna pojašnjenja molimo da nas kontaktirate bez obveze.

Poslovnu suradnju možemo sklopiti „ na daljinu” ili direktno putem terenskog prodajnog predstavnika, ovisno o Vašim željema i mogućnostima.